LEADER 00000nam  2200000 i 4500 
001    x32051618x 
008    990714s1990    us      r     000 0 eng d 
040    UZ.VET 
080    641.11(083.53) 
080    613.2:543(083.53) 
080    543:613.2(083.53) 
245 00 Composition of foods :|bbeef products : raw, processed, 
       prepared /|cby Nutrition Monitoring Division, principal 
       investigators , Barbara A. Anderson, I. Margaret Hoke 
260    [Washington] :|bUnited States, Department of Agriculture, 
       Human Nutrition Information Service,|c1990 
300    IV, 412 p. ;|c28 cm 
440  0 Agriculture Handbook ;|vNº 8-13 
650 04 Alimentos|xAnálisis|xTablas 
650 04 Alimentos|xComposición|xTablas 
700 1  Anderson, Barbara A. 
700 1  Hoke, Margaret I. 
710 1  Estados Unidos.|bDepartment of Agriculture.|bHuman 
       Nutrition Information Service,|eed. 
907 00 m|ca|dm|e0|fmy|g020822|h0|i990714 
Ubicación Signatura Tipo de préstamo Estado Notas
 B.Veterinaria-Libre Acceso  LA 613.2:543 COM com    PRÉSTAMO LARGO  DISPONIBLE